085 064 0640 – info@duurzaambedrijvenoverleg.nl

Afvalverwijdering

“U wilt de beste oplossing voor de afvalverwerking van uw bedrijf? Eén die kostenefficiënt en duurzaam is en gericht is op uw branche? Onze integrale aanpak van advisering, afvalinzameling, transport en recycling maakt REMONDIS Nijmegen uw partner in het managen van afvalstromen”, aldus Edwin Thoonen – REMONDIS.

 

 

Uw totaalpartner afvalverwerking DBO collectief
Of het nu gaat om grote of kleine hoeveelheden afvalstoffen, REMONDIS biedt u de beste oplossing voor elke afvalstroom. Onze adviseurs hebben uitgebreide kennis van de grond- en afvalstoffen binnen uw onderneming, afvalverwerking en recycling. Wij adviseren u over efficiënte, brongescheiden inzamelmogelijkheden voor uw bedrijf en helpen u met duurzame en kostenefficiënte oplossingen, afgestemd op uw bedrijfsproces.

Afvalinzameling & Recycling 
Afval is geen afval maar een recyclebare en duurzame grondstof. Dit is onze overtuiging en hiermee sparen wij, samen met u, onze planeet. Door de afvalketen vanaf inzameling tot afzet volledig te beheersen creëren we een nieuwe duurzaamheid. Uiteraard stemmen wij onze oplossingen af op uw bedrijfsprocessen en leveren wij u , digitaal op maat, de gewenste management informatie voor uw milieu rapportage.

Werkwijze
Door het maken van een kosteloze analyse van uw totale afvalstromen brengen wij de huidige afvalinzameling in beeld. Aan de hand van de collectieve prijsafspraken met het DBO maken wij voor u een passend voorstel.

Voordelen afvalcontract via DBO en REMONDIS
• Totaal ontzorging op de (totale) afvalinzameling, 1 aanspreekpunt
• Online management rapportage
• Scherpe collectieve prijsafspraken

Wilt u meer uit uw bedrijf en uw grondstoffen en afval halen? Dan helpt REMONDIS u graag verder.
Vraag nu advies over branchegericht afvalmanagement aan. Middels een afvalscan adviseren wij  u graag en zoeken met u naar  de beste oplossing voor uw bedrijf!Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op met DBO.

Meer informatie over REMONDIS?
Bezoek ook onze website www.remondisnederland.nl
Bel 024 37 25 255 of mail naar nijmegen@remondis.nl en vraag naar:
Johan van Kesteren (vestigingsleider) en/of Edwin Thoonen (Accountmanager)