085 064 0640 – info@duurzaambedrijvenoverleg.nl

Brandblusmiddelen

Nu-Swift is uw partner voor brandveiligheid, noodverlichting, EHBO en advies.
Van Alarmeren tot (na)Zorg, kortom alles onder één dak.

De basis van ons succes is de platte organisatiecultuur. Hierdoor zijn zowel directieleden als medewerkers betrokken, klantgericht, hebben een hands-on mentaliteit en zijn ze professioneel. Bij Nu-Swift staan kwaliteit, professioneel advies voorop en zijn wij milieu bewust.

Kwaliteit
Nu-Swift heeft diverse certificaten en kenmerken. Nu-Swift is aantoonbaar 100% conform laatste NEN-normeringen en wetgeving. Ook werkt Nu-Swift samen met gerenommeerde fabrikanten als Utermohlen, Cooper Safety (Blessing), Saft, Van Lien en Medizon.

Advies
Wij garanderen u het juiste advies voor wet- en regelgeving. Dit doen wij onder andere door het rapporteren en delen van servicebevindingen, organiseren van oefeningen en cursussen, nieuwsbrieven en productinformatie en downloadbare informatie (zoals via de website/films).

Milieubewust
Nu-Swift is IS014001 milieu gecertificeerd. Er worden bewuste keuzes gemaakt voor duurzame producten zoals patroonblussers die levenslang meegaan. Dat scheelt ook in de portemonnee Hierdoor is vervanging niet nodig. Ook wordt er gekeken naar producten met milieukeur, oude producten worden gedemonteerd en milieuverantwoord afgevoerd.

Meer weten over Nu-Swift? Bekijk hier de bedrijfspresentatie!

Interesse in brandblusmiddelen of andere veiligheidszaken?

Neem contact op met DBO