085 064 0640 – info@duurzaambedrijvenoverleg.nl

Collectieve Contracten

Hier vindt u alle informatie over onze collectieve inkoopcontracten.
Voor welke dienst(en) gaat u?

 

Energy Services

Door voor de collectieve inkoop van energie samen te werken met Energy Services worden uw energiezaken geregeld en verlaagt u uw energiekosten door energie inkoop, verbruiksreductie en financieel beheer.

Klik hier voor meer informatie

Remondis

Door samen te werken met Remondis heeft u totale ontzorging op de afvalinzameling en krijgt u éen aanspreekpunt met scherpe collectieve prijsafspraken.

Klik hier voor meer informatie

M&M Security

Een veilig gevoel is een kostbaar bezit. De wetenschap dat uw zaak goed beschermd is, geeft rust en veiligheid.

Deelnemen aan de collectieve beveiliging?

Martin Cuypers

Om voor u en uw werknemers de perfecte kantooromgeving te realiseren kunt u terecht bij Martin Cuypers. Zij richten zich op een werkomgeving waarin de medewerkers centraal staan en zich thuis voelen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier!

Nu-Swift

Nu-Swift biedt alles voor uw organisatie betreft veiligheid. Van Alarmeren tot (na)Zorg, hier bent u aan het juiste adres. Niet alleen brandblussers, maar ook verlichting, AED's en rookmelders zitten in het assortiment. Uiteraard krijgt u persoonlijk het juiste advies en begeleiding.

Klik hier voor de brandblusmiddelen

BHV-Cursussen - Safety Centre Boxmeer

Sinds kort is Safety Centre Boxmeer een collectieve dienst van DBO. Binnenkort ontvangt u hierover meer informatie. Nu al meer weten? Klik dan op onderstaande button.

Meer informatie over de cursussen

Hoogaars Consultancy

Wist u dat de Nederlandse overheid het bedenken, ontwikkelen en het produceren van eigen innovatieve producten- en productieprocessen stimuleert? Hoogaars adviseert en ondersteunt ondernemers met de WBSO-subsidie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier!

Talentenbureau Land van Cuijk & Noord-Limburg

https://www.hettalentenbureau.nl/ of bel: 085 064 0641

Het Talentenbureau (voorheen het Stagebureau) is opgericht om jongeren in het Land van Cuijk en Noord-Limburg toekomstperspectief te bieden. Ondernemers hebben hun handen ineen geslagen en bundelen middels dit platform vraag en aanbod van stages in de hele regio. Daarnaast kunnen zowel ondernemers als studenten bij coördinator Karen Louwers terecht voor informatie en advies aangaande stageplaatsen.

Klik hier voor de pagina van Het Talentenbureau

4 Assurance

4assurance brengt nieuw inzicht in uw verzekeringen en de mogelijke verbeterpunten. Uw tussenpersoon kan vervolgens met de verzekeringspartijen de verbeterslagen doorvoeren. 4assurance werkt op basis van ‘no cure, no pay’, is er geen verbetering mogelijk in uw huidige verzekeringen? Dan zijn er ook geen kosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier!