085 064 0640 – info@duurzaambedrijvenoverleg.nl

Energie

Kent u dat?
Dat u door de jungle van energieleveranciers, netbeheerders, meetbedrijven en installateurs niet meer weet waar u moet beginnen, om de beste energievoorziening voor uw organisatie te realiseren? Tel hier ook nog eens alle technologische ontwikkelingen bij op, 
plús de snel veranderende energie wet- en regelgeving, en uw uitdaging is compleet”,
aldus Harm van de Braak 

Energy Services maakt al uw energievraagstukken graag een stuk simpeler. Niet alleen besparen we op uw kosten, managen we uw verbruik of komen we met een onderbouwd energieplan, we nemen uw volledige energieportefeuille uit handen. Zo kunt u zich op de business richten waar ú goed in bent. Wij worden graag uw nieuwe collega op energiegebied.

Zorg voor Energie
Als onafhankelijke adviseur in de energiemarkt ondersteunen wij bedrijven met het optimaliseren van energie-administratie in termen van energiekosten, energiemanagement, subsidies en investeringen. Wij werken op een transparante, no-nonsens manier en zorgen ervoor dat uw energie-administratie op orde is en conti nu voldoet aan de snel veranderende wet- en regelgeving. Onze opdrachtgevers noemen ons vaak “hun collega voor alle energiegerelateerde vragen”. We besparen niet alleen in euro’s, maar ook in tijd en gemak.

Wij volgen de ontwikkelingen in de energiemarkt op de voet. Met onze kennis en expertise zorgen wij enerzijds voor scherpe tarieven en anderzijds voor de beste voorwaarden (zoals bandbreedte op volume, toevoegen en afstoten van aansluitingen en betalingstermijnen). Een flexibel contract tegen scherpe tarieven met de risico’s in kaart gebracht, is essentieel voor een gezonde bedrijfsvoering.

Bekijk hier het artikel over de veranderende energie-wetgeving! 
Bekijk hier de flyer met meer informatie over Energy Services

Heeft u vragen betreft deze collectieve dienst?
Neem dan contact op met DBO

 

Klik hier voor meer informatie over de veranderende informatieplicht energie!