085 064 0640 – info@duurzaambedrijvenoverleg.nl

Kantoorbenodigdheden

“Wellicht bent u reeds bekend met Martin Cuypers BV vanwege het bestellen van uw kantoorartikelen, maar wij doen meer, wij stellen de mens in de omgeving centraal en creëren de perfecte en vitale werkomgeving voor u en uw medewerkers”,
aldus Chantal Everaerts (van Martin Cuypers).

Kantoorbenodigdheden
Met Stichting DBO zijn speciale scherpe prijzen afgesproken, waar u geheel vrijblijvend gebruik van kunt maken. Bent u echter nog niet met ons bekend? En wilt u meer inzicht krijgen in de daadwerkelijke uitgaven van kantoorartikelen en hierin een besparing realiseren? Neem dan contact met ons op. Wij van Martin Cuypers maken met alle plezier de besparing voor u inzichtelijk. Met onze vaste contactpersonen bent u altijd verzekerd van het juiste advies.

Neem direct contact op met DBO om uw persoonlijke inloggegevens van de Martin Cuypers webshop aan te vragen.

Bekijk hier de video van Martin Cuypers!


Het creëren van dé perfecte werkomgeving voor uzelf en uw medewerkers

Ook op gebied van kantoormeubilair/projectinrichting en kantoormachines/multimedia bieden wij u diverse voordelen en bent u bij ons aan het juiste adres.

Martin Cuypers BV is gevestigd in het Office Inspiration Center, een unieke ontmoetingsplek in Venray. Van hieruit zijn we altijd bezig om voor bedrijven de ideale werkomgeving te creëren, waarin ieder individu het beste tot zijn/haar recht komt. De ideale voedingsbodem om werknemers meer betrokken te maken en het rendement van uw organisatie te verhogen. Binnen een kantooromgeving zijn talloze aspecten van belang die bijdragen aan de manier waarop mensen optimaal functioneren. Denk hierbij aan goed licht, akoestiek, een plezierige sfeervolle omgeving, producten welke beweging en vitaliteit bevorderen enz.

Met ons all in office concept werken wij op een integere en transparante manier met partners die op ieder vlak de mens

centraal stellen. Wij zijn ervan overtuigd dat werknemers die goed in hun vel zitten creatiever zijn en beter werk leveren. Het all in office concept bestaat uit diverse fases. Kijk op onze website voor de diverse referenties.

Graag nodig ik u uit voor een rondleiding door het Office Inspiration Center, waar u dit zelf kunt ervaren en beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld via onze virtuele 3D-bril een blik werpen in een mogelijke toekomstige werkomgeving.

Neem contact op voor een kennismaking en/of belevenistour door het Office Inspiration Center.

Hopelijk spreken we elkaar snel.
Chantal Everaerts van Martin Cuypers BV

Wilt u gebruik maken van deze collectieve dienst? Neem dan gerust contact op met DBO.