085 064 0640 – info@duurzaambedrijvenoverleg.nl

Parkmanagement

Parkmanagement

Parkmanagement

Samen met de gemeente Cuijk heeft de bedrijventerreinvereniging De Beijerd en ‘t Riet in 2017 een Pilot Parkmanagement gedraaid op het bedrijvenpark. Tijdens deze Pilot zijn er gesprekken geweest met ondernemers en betrokken partijen, verbeteringen in kaart gebracht, plannen opgesteld, acties direct uitgevoerd en vervolgens teruggekoppeld. Hierdoor is nu al verandering zichtbaar. Deze Pilot is mogelijk gemaakt door de subsidie van de gemeente Cuijk en de Industriële Kring.

“Wij zijn erg trots dat wij het bedrijvenpark naar een hoger niveau kunnen tillen. Het is zeer waarschijnlijk dat in de toekomst ook andere bedrijvenparken in het Land van Cuijk en Noord-Limburg willen aansluiten, aldus dhr. Ted Langen, voorzitter BTV De Beijerd en ‘t Riet.

Concreet
Dankzij de nieuwe aanpak via Parkmanagement op bedrijvenpark De Beijerd en ’t Riet ontstaat er een sterkere samenwerking tussen ondernemers en de gemeente Cuijk, verbetering van de openbare veiligheid, betere uitstraling van het park en meer aandacht voor ondernemersthema’s zoals ondermijning, cybercriminaliteit en duurzaamheid. Dit alles leidt tot een aantrekkelijker ondernemingsklimaat.

Het Parkmanagement wordt uitgevoerd door Stichting Duurzaam Bedrijven Overleg (DBO). DBO heeft als doel het op gang brengen en houden van een samenwerkingsproces tussen bedrijven, instellingen en overheden in het Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Ook Boxmeer gaat aan de slag met Parkmanagement! 
Sinds februari 2019 is Parkmanagement ook actief op de bedrijvenparken Saxe Gotha e.o. en Sterckwijck Health Campus.

Parkmanagement is maatwerk, nieuwsgierig? 
Klik hier voor Parkmanagement BTV De Beijert en ’t Riet 
Klik hier voor Parkmanagement BTV Saxe Gotha e.o. 
Klik hier voor Parkmanagement BTV Sterckwijck Health Campus